Campus EDD - Sint-Paulus Gent

Campus EDD

De Ebergiste De Deynestraat ligt in een groot park, afgeboord door de Oudenaardsesteenweg, 

de Zwijnaardesteenweg, de Ringvaart en de wijk Nieuw Gent. Met het openbaar vervoer is een halte vlak bij de school.

Komt u vanuit Oudenaarde?
Sla dan op de Oudenaardsesteenweg onmiddellijk na de brug over E40 en Ringvaart rechtsaf, en vervolgens onmiddellijk linksaf. U bent nu in de De Deynestraat. Aan de eerste T-splitsing slaat u linksaf, en u komt aan op onze parking.

Komt u vanuit het centrum van Gent?
Neem dan de Zwijnaardsesteenweg tot net voorbij de tramterminus (nog voor de brug over de ringvaart en de E40). Sla rechtsaf de Gestichtstraat in, richting R4. Even verder, voor u aan de R4 komt, slaat u rechtsaf de De Deynestraat in. Volg die weg, Sint-Jozef voorbij. Aan de haakse bocht slaat u rechtsaf. Blijf volgen en u komt aan op onze parking.

Neemt u de binnenring R4 vanuit Merelbeke?
Neem de uitrit Gent Sint-Pieters net voor de brug over de Oudenaardsesteenweg. Voor u op de Oudenaardsesteenweg komt slaat u onmiddellijk rechtsaf de De Deynestraat in. Aan de eerste T-splitsing slaat u linksaf, en u komt aan op onze parking.

Neemt u de buitenring R4 vanuit St-Denijs-Westrem?
Rij tot het einde van de R4 (autokeuring Zwijnaarde). Op de brug slaat u linksaf, en onderaan de brug (tegenover Coca-Cola) opnieuw links. U bent dan in de Gestichtstraat. Halverwege is er rechts een toegang tot het scholencomplex. Volg die weg, Sint-Jozef voorbij. Aan de haakse bocht slaat u rechtsaf. Blijf volgen en u komt aan op onze parking.
Campus E. De Deynestraat
E. De Deynestraat 2A
9000 Gent
TEL 09 222 11 66
FAX 09 243 47 69

 

 


Klik hier om ons te contacteren. 
Klik hier om de bereikbaarheid te raadplegen.

Klik hier om de routeplanner De Lijn te raadplegen.