Cuir Cuisine organiseert Home Party - Sint-Paulus Gent

20/03/2016 12:00Cuir Cuisine organiseert Home Party

Op vrijdagavond 18 maart organiseerde minionderneming Cuir Cuisine een Home Party in het prestigieuze Maaltecenter te Gent, Sint-Denijs Westrem.

Een Home Party is een verkoopevenement waarbij een onderneming uitleg geeft over de producten aan de hand van een demonstratie in een gezellige (huiselijke) omgeving. Omdat Cuir Cuisine nu eenmaal voor klasse staat, werd er ook voor een klassevolle locatie gekozen.
Vanaf 19.00 u. ontvingen de miniondernemers - met een drankje - vriendinnen, vrienden, familie en/of buren in de hal van blok G van het Maaltecenter. Om 19.45 u. werd in een gezellig nabijgelegen zaaltje minionderneming Cuir Cuisine voorgesteld en werden de lederen keuken- en tafelaccessoires gedemonstreerd. Daarbij konden de gasten ruiken en voelen aan het kwaliteitsvolle leder van de producten van Cuir Cuisine.
Vervolgens was er een verkoopmoment en konden de gasten verder genieten van een hapje en een drankje van het huis om  de provinciale titel van ‘Beste Minionderneming' te vieren. 

Omwille van de geslaagde opkomst werd er rond 20.45 u. nog een tweede voorstelling en demonstratie gegeven. Rond 22.00 u. werden de deuren van het Maaltecenter gesloten. Met een goed gevoel en een succesvolle verkoop keerden de miniondernemers huiswaarts.'

Categorie: Schooljaar 2015-2016