Welkom - Sint-Paulus Gent

Welkom

Je bent op zoek naar een goede school voor je middelbare studies. Als je bij ons komt studeren, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

Onze kracht is dat we een grote school zijn met 4 kleine campussen. Zo combineren we de voordelen van een grote en stevige organisatie met een gezellige en familiale sfeer.

"Spring over je grens" is onze leuze. Hoe we dat doen ontdek je hier.

Recente nieuwsberichten

22/06/2015 09:13Sint-Paulus Laureaat stichting Vlaamse schoolsport

 

 

Op donderdag 18 juni vond in de topsporthal van Gent de apotheose van de Stichting Vlaamse Schoolsport plaats. Dit is de feestelijke afsluiter van het schoolsportjaar.

Zowel Sint-Paulus 1ste graad als Sint-Paulus 2de en 3de graad werden gelauwerd voor het schooljaar 2014-2015 als sportverdienstelijke school.

We ontvingen voor beide scholen het "gouden" prijzenpakket, zijnde een set van 8 rugbyballen, 2 fietstassen en een laureaatplaat!

Dit op basis van onze deelname aan het actieplan "sport beweegt je school" (met ons…

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer

08/06/2015 08:37Tweedes eerst editie PAT 2015

Vrijdag 6 juni werd voor de 15de keer Het Tweede Eerst georganiseerd. Deze kans werd opnieuw gretig gegrepen door de leerlingen van het tweede jaar PAT.

Zo'n feestje kon niet onopgemerkt voorbijgaan. In ware Buffalo-kampioenenstijl!!!
Een dikke proficiat aan alle bereidwillige, creatieve tweedejaars, maar ook aan de enthousiaste eerstejaars! 
En de leerkrachten: zij stonden erbij en keken ernaar? Niets is minder waar... 

Foto's kan je hier bekijken.

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer

03/06/2015 08:27Minimarkt door derdejaars economie Patijntjestraat

 

Op maandag 1 en dinsdagmiddag 2 juni organiseerden de leerlingen van het derde jaar richting economie van de campus Patijntjestraat tweemaal een minimarkt.

De markt zelf was het orgelpunt van een praktische opdracht voor het vak economie. Twee maanden geleden waren zes groepjes gestart met het schrijven van een ondernemingsplan om goed voorbereid te zijn op de eigenlijke verkoopdag zelf. Stap voor stap leerden ze de onderdelen van een ondernemingsplan kennen en moesten ze dit toepassen voor hun…

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer