Welkom - Sint-Paulus Gent

Welkom

Je bent op zoek naar een goede school voor je middelbare studies. Als je bij ons komt studeren, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

Onze kracht is dat we een grote school zijn met 4 kleine campussen. Zo combineren we de voordelen van een grote en stevige organisatie met een gezellige en familiale sfeer.

"Spring over je grens" is onze leuze. Hoe we dat doen ontdek je hier.

Neem rustig je tijd om de site te doorbladeren en kom dan eens persoonlijk met ons kennis maken.

Recente nieuwsberichten

30/09/2014 08:27Jonge ondernemer voor de klas - Seminarie Economie

 

‘Eigenlijk wou ik altijd piloot worden … tot ik de minionderneming leerde kennen.’

‚ÄčEx-miniondernemer Wouter Maenhout (van het succesvolle Talenttheatre) en huidig zaakvoerder van het al even succesvolle evenementenbureau Dazzle Events bracht vandaag een klasbezoek aan de leerlingen van het seminarie economie 1. Deze leerlingen zetten in deze lessen hun eerste stappen in ondernemerschap en zijn de toekomstige miniondernemers schooljaar 2015 – 2016. Wouter vertelde hen zijn boeiende verhaal van mini- tot maxi-ondernemer.

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer

20/08/2014 14:18Aanstelling nieuw Algemeen Directeur Sint-Paulus ASO

Vanaf 1 september 2014 zal er voor het Sint-Paulusinstituut Gent een nieuw tijdperk starten.


Algemeen directeur Filip Vleeshouwers neemt na een lange carrière afscheid van zijn Sint-Paulus. Hij zal genieten van een welverdiend pensioen.

De opvolging is echter verzekerd. De heer Rik Meganck werd aangesteld als nieuwe algemeen directeur van de school.

Rik Meganck was reeds 9 jaar directeur van het Sint-Gabriëlinstituut, een secundaire TSO-BSO-school in Liedekerke, en beschikt dus over de nodige ervaring voor deze…

Categorie: Schooljaar 2013-2014Lees meer

15/08/2014 15:35Leerlingen Sint-Paulus nemen deel aan inleefreis Tanzania

 

In de grote vakantie, van 6 juli tot 21 juli, gaan 10 leerlingen van de scholen van de Broeders van Liefde op inleefreis naar Tanzania. Onder hen 3 leerlingen van Sint-Paulus: Marie Remaut, Mathilde Bauwens en Linde Van Cauwenberghe. De inleefreizigers kwamen al enkele keren samen op voorbereidingsweekends want de vertrekdatum komt dichterbij... We wensen hen alvast veel succes en zijn benieuwd naar hun verhalen nadien. Wie meer wil weten: http://www.inleefreis.be 

Categorie: Schooljaar 2013-2014Lees meer