Welkom - Sint-Paulus Gent

Welkom

Je bent op zoek naar een goede school voor je middelbare studies. Als je bij ons komt studeren, zorgen we er samen voor dat je tevreden bent met je keuze.

Onze kracht is dat we een grote school zijn met 4 kleine campussen. Zo combineren we de voordelen van een grote en stevige organisatie met een gezellige en familiale sfeer.

"Spring over je grens" is onze leuze. Hoe we dat doen ontdek je hier.

Recente nieuwsberichten

21/11/2014 15:18Studietips examens

 

Op maandag 1 december voor de derde graad, woensdag 3 december voor de tweede graad, donderdag 4 december voor het eerste en tweede jaar Latijn en vrijdag 5 december voor de overige klassen, starten de examens.

Sint-Paulus wenst alle leerlingen heel veel succes tijdens deze examenperiode. We geven graag ook een aantal nuttige tips mee om deze examenperiode goed door te komen:

1. Notities

Een blokperiode gaat pas echt van start als je al…

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer

03/11/2014 08:54Finalist Woordslam wedstrijd- Stem op leerling Sint-Paulus

Bob Anthonis is genomineerd als een van de vijf finalisten uit honderden inzendingen voor WoordSlam. Een taalwedstrijd georganiseerd door radiozender MNM, Van Dale en televisiezender OP12.Voor deze wedstrijd mocht iedereen die geïnteresseerd is in taal iets insturen. 


Uit alle inzendingen is het gedicht  van Bob 'Die IJzige Blik'door de jury uitgekozen als één van de vijf finalisten.
Nu is het aan het grote publiek om te stemmen en zo te bepalen wie er met de hoofdprijs mag gaan lopen.…

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer

22/10/2014 18:515MEcMt bezoekt Resilux Wetteren

 

Op dinsdag 21 oktober was het Wetenschapsdag voor de leerlingen van 5MEcMt. In de voormiddag werd een workshop over de ecologische voetafdruk bijgewoond in de campus Schoonmeersen van de Hogeschool Gent.

In de namiddag werd een bezoek gebracht aan de Belgische multinationale onderneming Resilux, met hoofdzetel in Wetteren. Resilux is een PET-producent die de laatste jaren bijzondere inspanningen doet op vlak van ecologie.

Zo ontwikkelde Resilux samen met het Nederlands-Zwitserse Innovative Packaging Solutions (IPS) de Airopack als een kunststofalternatief voor…

Categorie: Schooljaar 2014-2015Lees meer