Lichtproject Taal&Communicatie - Sint-Paulus Gent

20/12/2017 10:53Lichtproject Taal&Communicatie

Binnen het project Taal&Communicatie kregen de leerlingen de kans om deel te nemen aan een ander project, namelijk het lichtproject van KOPERGIETERY. KOPERGIETERY creëert kind- en jeugdtheater en zette een project op poten waarbij leerlingen hun persoonlijke wensen of dromen neerschrijven op een lampje. Die lampjes vormen samen één installatie.

Een installatie met 400 lampjes zal zich uitstrekken over de Blekerijstraat tijdens het Gentse Lichtfestival, zodat bezoekers onder de brandende lampjes kunnen wandelen. Het lichtfestival Gent vindt plaats van 31 januari tot en met 4 februari: de moeite om eens onder de oplichtende dromen en wensen van onze leerlingen te wandelen.

  • Zo wenst Aeson dat hij wat tijd kon doorbrengen met een vriend die verhuisde, waardoor hij een goede maat moet missen.
  • Roos zou later graag kinderen helpen die het moeilijk hebben. Naar Afrika trekken bijvoorbeeld, om daar kinderen op te vrolijken met veel toeters en bellen!
  • "Een bekende YouTuber worden, daar droom ik van",  vertelde Thomas enthousiast.
  • Paulien hoopt op een spoedig herstel  voor een goede vriendin die lange tijd in coma lag, maar nu opnieuw ziek is. "Ze verdient het om weer de oude te zijn." 

 

Categorie: Schooljaar 2017-2018