Met dank aan het volledige Sint-Paul's Got Talent Team - Sint-Paulus Gent

26/05/2016 10:10Met dank aan het volledige Sint-Paul's Got Talent Team

Geachte mevrouw, meneer,
Aan alle leraren en leraressen, directie en medewerkers van Sint-Paulus middelbare scholen,

Ik moet u absoluut bedanken voor de twee concertavonden die Sint-Paulus middelbare scholen organiseerden op 20 en 21 mei jl.
De muzikale optredens van de leerlingen onder leiding van muziekjuf mevr Hadewych Vermeire en samen met haar een heel sterk team waren gewoonweg fantastisch!! 
De deelnemende leerlingen zijn even uit het pure schoolgebeuren gestapt. Acts kiezen, bespreken, luisteren, oefenen, lachen, samenspelen, samen trots zijn, en dan komt de voorstelling, met alles erop en eraan: kleding, lights and sounds, camera, dia's, presentatrices. Alles onder de professionele begeleiding van mevr Vermeire.

Een show als deze stimuleert de leerlingen om hun talenten (verder) te ontdekken, te delen, uit te breiden; sommigen kruipen uit hun schulp, anderen tonen maar wat graag wat ze kunnen, door op het podium te klimmen voor hun vrienden en familie stonden sommigen misschien wel zelf versteld waartoe ze allemaal in staat zijn. Ze waren niet bang om uitgelachen te worden door hun schoolgenoten, velen onder hen deden immers zelf mee, maar vooral het resultaat was zo groots dat er wordt opgekeken naar de deelnemers. Het was echt. Het was ongelooflijk wat die leerlingen hebben gepresteerd. Ze straalden. Mijn zoon deed ook mee, hij voelt het als een succes, persoonlijk en van de hele groep, en ik weet nu al dat hij dit nooit zal vergeten! Ik was zo trots op hem, en op iedereen. Dit is zonder twijfel een grote mijlpaal in hun leven! 
Het was prachtig.

Bedankt aan iedereen, maar vooral aan Hadewych, met haar sprankelende energie en gemeend enthousiasme! Ik ben blij dat ze heeft doorgezet om het ook dit schooljaar weer op poten te zetten. 

Proficiat!

Chantal Dhondt
Een trotse ouder

Categorie: Schooljaar 2015-2016