Minionderneming Sint-Paulus Gent kroont zich tot beste van Oost-Vlaanderen - Sint-Paulus Gent

17/03/2016 18:57Minionderneming Sint-Paulus Gent kroont zich tot beste van Oost-Vlaanderen

Zeven jaar hebben we er moeten op wachten. Zeven miniondernemingen hebben er in de laatste vijf edities van de Oost-Vlaamse finale een poging tot ondernomen. Iets na 17 uur heeft de jury op woensdag 16 maart dan beslist dat het opnieuw een feit was: dankzij Cuir Cuisine behalen de miniondernemingen van Sint-Paulus de vijfde provinciale titel in het bestaan van de school.

In een kwalitatief hoogstaande finale streden vijf miniondernemingen om de hoogste eer voor Oost-Vlaanderen. Sint-Paulus Gent opende en sloot ook de rij van vijf finalisten. Als eerste kwam Cuir Cuisine aan de beurt met een heel duidelijk motto ‘Klasse heeft een naam: Cuir Cuisine’. Die slogan maakte het team ook zelf waar door een klassevolle presentatie en een ‘niet uit hun lood te slagen’ vragenronde. Klasse!

Sint-Paulus Gent sloot ook de rij en meer bepaald met VirtualEyes. Hun presentatie beklemtoonde nog eens waarom virtual reality een hype aan het worden is en welke bijdrage zijn daaraan leverden. Met het nodige enthousiasme werden nadien de vragen van de jury gecounterd. Sterk!
Maar slechts één kon de winnaar worden en bij de bekendmaking beperkte de jury zich tot twee woorden: Cuir Cuisine. Vreugde en teleurstelling bij Sint-Paulus want die van VirtualEyes hadden ook wel echt graag gewonnen. 

Op woensdag 27 april om 18.00 u. zal Cuir Cuisine in Brussel deelnemen aan de Vlaamse finale en het opnemen tegen de vier andere winnaars van de provinciale finales. Doorgaan met Klasse!

Categorie: Schooljaar 2015-2016