Thema-avond ‘In hoeverre kan economie de natuur redden? - Sint-Paulus Gent

06/02/2019 17:28Thema-avond ‘In hoeverre kan economie de natuur redden?

Klik alvast op de foto als je heel veel wil weten over klimaatproblematiek.

De leerlingen van Sint-Paulus minionderneming zijn reeds van bij de start van het schooljaar met de klimaatproblematiek bezig. Ze zoeken daadwerkelijk naar oplossingen.

Op woensdag 13 februari vindt om 19.00 u. de thema-avond 'in hoeverre kan economie de natuur redden?' plaats.

Naast minionderneming Proteco, zoeken leerlingen van het vierde jaar uit de richting economie en 'Low Impact Man' Steven Vromman naar oplossingen om het klimaat en de natuur te helpen. We zijn ervan overtuigd dat ook de economie daarvoor haar bijdrage kan leveren maar de vraag is hoe?

Deze leerrijke, boeiende en brandend actuele thema-avond is een organisatie van minionderneming Proteco in samenwerking met het Oudercomité van Sint-Paulus Gent. De Gentse Schepen van Milieu, Klimaat, Energie en Wonen - Tine Heyse - krijgt het laatste woord.

Deze avond richt zich naar iedereen die bekommerd is om de toekomst van onze planeet. Als je ook op zoek bent naar hoe je concreet je gedrag kunt veranderen, dan ben je welkom in de Campus Patijntjestraat 45 te Gent, vanaf 18.30 u.

Inschrijven kan via spg.tikiti.be/. Gratis voor leerlingen van onze school (die zich wel ook moeten inschrijven!). Aan anderen wordt een kleine bijdrage van € 5,00 gevraagd. Tickets zijn ook te koop op de secretariaten van Sint-Paulus Gent.
tekst

Categorie: Schooljaar 2018-2019